• darkblurbg
    zwemschool - zaterdagzwemschool - competitie
    recrea - volwassenen - start 2 swim - schoolzwemmen

Antwerp International Youth Swimming Cup

Dag allen,

Maanden hebben we hieraan voorbereid en vandaag is het zo ver : onze 27e AIYSC gaat straks van start.

De clubs en pers zijn verwittigd en vele vrijwilligers van ZOLA zullen straks samen met jury en officials, trainers en afgevaardigden de wedstrijd in goed banen leiden.

Ook dit jaar stellen we een nieuwe T-shirt AIYSC 2018 voor. Deze kan u ter plaatse aankopen.

Bij deze wil ik al onze ZOLA-vrijwilligers voor en achter de schermen van harte danken voor de grenzeloze inzet om dit event mogelijk te maken.

 

We zullen al het mogelijke doen om er een schitterende 27e AIYSC van te maken !

We wensen iedereen veel succes en bovenal veel plezier !

 

Paul Huybrechts
Voorzitter ZOLABeste zwemvrienden,

Binnen een paar maanden is het weer zo ver: de AIYSC 2018 zal plaatsvinden op 2-4/2/18 in het Wezenbergzwembad in Antwerpen.
Uitzonderlijk vroeg dit jaar, en dit wegens grote renovatiewerken in het zwembad. Deze maakten dat het weekend van 2-4/2/18 het enige beschikbare moment was vooraleer het zwembad vanaf maart voor de rest van het jaar sluit.

We zijn er ons ervan bewust dat dit zeker voor de Nederlandse clubs een moeilijke datum is aangezien dit samenvalt met de Nederlandse Kampioenschappen. Dit is uiteraard zeer jammer, maar we haden geen andere keuze. We wensen de Nederlandse clubs veel succes op de Kampioenschappen en hopen alle clubs weer terug te mogen verwelkomen in April 2019, op de gerenoveerde locatie en op de vertrouwde datum.

Van alle deelnemende clubs in 2018 verwachten wij de voorinschrijving uiterlijk 31/12/2017 en de lenex uiterlijk op 26/1/2018, maar zoals elk jaar indien mogelijk vroeger wegens het massaal aantal inschrijvingen.

Nieuw in het programma dit jaar zijn de 800m vrije slag en de verschillende aflossingswedstrijden.

Wij kijken ernaar uit u weer te mogen begroeten en wensen u alvast fijne Kerstdagen!

Paul Huybrechts,
Voorzitter ZOLA


Beste bezoekers,
 
De AIYSC 2017 zit er weeral op.

Er werden weer schitterende resultaten neergezet en de sfeer was top.
We konden weer rekenen op de onvoorwaardelijke inzet van heel veel mensen die ervoor zorgden dat alles vlot kon verlopen.

Graag bedanken we alle aanwezige clubs, alle juryleden onder leiding van Voorzitter Etienne Desfossez en Kamprechter Rudy Goor, onze medische dienst onder leiding van Luc Lambrights en alle vrijwilligers voor en achter de schermen die deze editie tot een succes maakten.
Naast de mooie sportieve hoogtepunten zorgden de ereronde van de aanwezige clubs en de signeersessies van Louis Croenen en Dominic Polling  voor speciale momenten.

Onze fans die niet ter plaatse aanwezig konden zijn, smaakten de beelden via de live streaming.
Kortom, weerom een geslaagde editie, op naar de volgende.
 
Van harte dank je wel !
 
Paul Huybrechts
Voorzitter ZOLA
Dag allen,

 

Maanden hebben we hieraan voorbereid en vandaag is het zo ver : onze 26e AIYSC gaat straks van start.

De clubs zijn verwittigd, de pers staat klaar en meer dan 100 vrijwilligers van ZOLA zullen straks samen met jury en officials, trainers en afgevaardigden de wedstrijd in goed banen leiden.

58 clubs nemen deel, meer dan 700 unieke zwemmers en in totaal meer dan 3300 starts !

Wegens het succes van onze jubileum T-shirts vorig jaar, stellen we ook dit jaar een nieuwe T-shirt AIYSC 2017 voor. Deze kan u ter plaatse aan 12€ aankopen.

Er zijn op zaterdag ook signeersessies voorzien.

Op zaterdag om 13u45 zetten we tijdens de ceremonie alle deelnemende clubs in het zonnetje in de voorstelling van de clubdelegatie in een optocht rond het zwembad.

Doorheen het weekend zal het topsportbad eveneens ter beschikking staan om een uitstekende kwaliteit van in- en uitzwemmen te garanderen. Er zijn ‘massa’- inzwem momenten voorzien vlak voor de wedstrijd, maar als het u beter uitkomt om later in te zwemmen, dan kan dit in het tweede 50m topsportbad op het moment dat dit u het beste past.

 

We wensen iedereen veel succes en bovenal veel plezier !

We zullen al het mogelijke doen om er een schitterende 26e AIYSC van te maken !

Namens het ganse ZOLA-team,

Hilde Van Kerckhoven

Coördinator AIYSC


Beste bezoeker,

Het gaat weer een gezellige drukte worden tijdens de AIYSC 2017 !
Vele clubs schreven zich en een groot aantal stuurde al de ingevulde lenex-file door, waarvoor dank !

Eerstdaags zal u van ons ook meer info ivm de catering ontvangen.
We willen u er ook graag attent op maken dat het Ramad Plaza Hotel volledig volzet is tijens de AIYSC en dus geen reservaties meer kan aannemen.

Ook dit jaar zullen we T-shirts van de wedstrijd te koop aanbieden en zal er weer een heuse ceremoniestoet zijn met alle deelnemende clubs.

We tellen al af naar de wedstrijd !

Namens het ganse ZOLA-team,
Hilde Van Kerckhoven
Coördinatie AIYSC


Beste bezoeker,

 

Kijkt u net als wij ook al uit naar de volgende editie van de AIYSC ?

 

We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten :

Beste bezoekers, De AIYSC 2017 zit er weeral op. Er werden weer schitterende resultaten neergezet en de sfeer was top. We konden weer rekenen op de onvoorwaardelijke inzet van heel veel mensen die ervoor zorgden dat alles vlot kon verlopen. Graag bedanken we alle aanwezige clubs, alle juryleden onder leiding van Voorzitter Etienne Desfossez en Kamprechter Rudy Goor, onze medische dienst onder leiding van Luc Lambrights en alle vrijwilligers voor en achter de schermen die deze editie tot een succes maakten. Naast de mooie sportieve hoogtepunten zorgden de ereronde van de aanwezige clubs en de signeersessies van Louis Croenen en Dominic Polling voor speciale momenten. Onze fans die niet ter plaatse aanwezig konden zijn, smaakten de beelden via de live streaming. Kortom, weerom een geslaagde editie, op naar de volgende. Van harte dank je wel ! Paul Huybrechts Voorzitter ZOLA

BLABLBLA


DATA :   Vrijdag(avond) 28/4, zaterdag 29/4 en zondag 30/4/2017 in Antwerpen

LOCATIE : Antwerpen , Olympisch zwembad Wezenberg (50 m bad)

 

Naar aloude gewoonte biedt de wedstrijd weer een mooie waaier van de verschillende zwemdisciplines met bijhorende geldprijzen en wisselbekers en met de gekende ‘ZOLA-sfeer’.

 

Vele clubs contacteerden ons om weer deel te nemen. Onder hen ook vele nieuwe clubs. Hier moeten we echter met spijt in het hart melden dat nieuwe clubs momenteel op een wachtlijst geplaatst worden. We moeten en willen de veiligheidsvoorschriften, de regels van de zwemfederatie en het (strakke) tijdsprogramma respecteren en kunnen daarom momenteel geen extra clubs inschrijven. Als de voorinschrijvingen afgerond zijn (10/3) en er is nog plaats, dan nodigen we met plezier de clubs op de wachtlijst uit om deel te nemen.

Alle clubs die in 2016 deelnamen, ontvangen van ons een persoonlijke uitnodiging.

We hebben met verschillende hotels onderhandeld om een totaalpakket te kunnen aanbieden.

Om korting te kunnen bekomen dient u op een welbepaald mailadres te bestellen met vermelding kortingcode ‘ZOLA’, zie ook info hotels aan linkerzijde.


Mocht u ondertussen nog vragen hebben, aarzel dan niet ons te kontakteren via wedstrijdsecretariaat.zola@gmail.com

We hopen u binnenkort weer op deze internationale sportieve happening te mogen begroeten !


Namens het ganse Z.OL.A – team,

Hilde Van Kerckhoven, Coördinatie AIYSC